FAQ om Racegodkendelse

FAQ om Racegodkendelse (siden er under opbygning så alle punkter er ikke udfyldt endnu)

Siden Generalforsamlingen 2016 har foreningen arbejdet for bevarelse af både Gammel Norsk Spælsau og Farvet Spæl. Kendskab og arbejdet med de to racer blev påbegyndt i 2014, da de første medlemmer tog til Norge for at blive racegodkendelsesdommere.

Meget er sket siden arbejdet påbegyndte og der er mange, som ikke har været med fra starten, derfor har vi her samlet de forskellige dokumenter og beskrivelser så det gerne skulle være nemmere for den enkelte avler at forstå, hvad der er op og ned i Gammel Norsk Spælsau (GNS) og Farvet Spæl (FS).

Referat fra Generalforsamlingen 2016 med vedtægter (indsat så man bedre kan se beslutningerne)

Brev sendt ud til alle medlemmer af Foreningen for Spælsau i Danmark

Gammel Norsk Spælsau (GNS)

Typebeskrivelsen af Gammel Norsk Spælsau